Gayklubb

Gay Chat Linje

Super gutter bøsse true

super gutter bøsse true

Du trenge ikkje lika alle endringar, men du klare ikkje stoppa barnekulturen…. Dersom dette er det dummeste du har lest på lenge så har du tydeligvis ikke lest nok på nettet. Syns det er direkte kvalmende, at du som skal være en voksenperson, kaller små, uskyldige barn for tiggere! Kan du hjelpe meg med en krone eller to». Så, bare for å summere opp da: En tigger har IKKE råd til et kostyme, en tigger har ingen sted å bo.

Det er ikke å tigge. Kan ikke dere gamle gretne kvinnemennesker la andre ha det gøy med halloween.? Håper barne deres ser mer glede i halloween, ellers vil de bli «den fyren» i senere tid. Jeg ser ikke helt hva som er dumt her? Jeg er ikke så fryktelig glad i amerikaniseringen av vår egen kultur og tradisjoner, og det er helt greit å komme med forslag til andre «løsninger», men saklighet er greit.

Kalle noe eller noen for dum er lite saklig. Det ser ut til at Halloween har kommet for å bli, men du kan jo bare følge den enkle regelen om å slå av utelyset den kvelden, så slipper du «plagsomme tiggere» på døra di, ikke sant?

Dette var en fin side av saken å vise frem. Barnet som ikke aner noe om det negative og bare gleder seg til alt det fine. Håper du også får en glitrende helg, uansett om du feirer Halloween eller ikke! Det skal jeg nok få til. Vi er alltid glade når det kommer utkledte små monstere på døren, og bunkrer smågodt til barna, men ett år kom det 6 voksne, og jeg må inrømme at jeg ble litt skremt, og lukket døren… Fikk knuste egg og ketsjup som takk..

Kom det voksne folk i utkledning og ba om godteri??!!! Verden er klin kokos!! Selve «rampestrekdelen» av Halloween har uansett ingenting for seg, jeg har foreslått at Tidemann skal synge en sang for folk hvis han ikke får godteri, så kanskje de kjøper det til neste år. Han lurer nå på om han skal gå for «Prompe-sangen» fra barne-tv eller en spansk kjærlighetssang!! Kjære deg, Cultural appropriation er et missvisende virkelighetsfjernt begrep når det kommer til kostymer. Dette kan jeg forstå skaper noe frustrasjon, MEN Det at et barn plutselig ikke skal ha lov til å kle seg ut som cowboy og indianer, Kung fu fighter, eller lignende fordi en eller annen stakkars sjel kanskje kan føle det støtende, enten fordi forfedrene led en trist sjebne, eller bare for å være vrange..

Det er helt bak mål. Dette er også stikk i mot alle ting vi prøver å lære våre barn om toleranse og repsekt. Lykke til med å fortelle dem at » Alle er like mye verdt, tross Hudfarge og rase er vi alle like» men så fortelle dem at de ikke kan kle seg som sine yndlingshelter fordi det tilhører en spesifik rase.

Jeg som levende død vil ha meg frabedt at de som bare er levende kan kle seg ut som zombier, vampyrer, mumier og slikt. Det er for oss vandøde og kun det! Jeg har ikke noe problem med at barn kler seg ut og går rundt å spør om gratis gotteri.. Men konseptet «Trick or Treat» på Halloween er også at man skal finne på onde ting når man ikke får det som man vil. Det er ikke en ok oppførsel og ikke noe jeg som ansvarsfull voksen kan støtte.

I utgangspunktet er Halloween det engelske navnet for Allehelgensaften «All Hallows Eve» dagen man forberedte en minnedag over alle de ukjente martyrerne helgener i katolsk tradisjon som måtte bøte med livet pga sin kristne tro.

Jeg er av typen som «feirer det som feires kan», jeg ser ikke at det ene utelukker det andre, eller? Jeg er helt enig i at «trick»-delen er usympatisk, så jeg har foreslått for Tidemann at han og gjengen hans kan synge en sang for de som ikke har godteri men som åpner døra. Han lurer nå på hvilken «låt» han skal velge, for min del er det HELT uaktuelt å finne på slemme rampestreker, da kommer han til å erfare at tigermamma spiser opp godteriet hans.

Ha en god allehelgensaften, uansett hvordan du velger å markere den eller ikke markere den! Jeg ble skikkelig rørt av det siste avsnittet hvor du skriver «Vær så snill å ta godt i mot barnet mitt på lørdag!

Så hyggelig å høre, ha en deilig helg uansett hvordan du velger å feire den, Donna Disco!! Hvorfor skulle noen være et rasshøl mot ungen din? Er det noen som har skrevet at de skal være rasshøl mot halloween-kidsa og «snill» mot julebukkene?

Nei, det er det heldigvis ingen som har sagt! Men på min rundtur i kommentarfeltene på nett, er det rimelig mange over snittet forbanna folk, som gir uttrykk for sitt hat mot Halloween, ungene som kommer på døren og det meste annet.

Jeg kan langt på vei forstå at folk er skeptiske, jeg bare håper de likevel møter barna med en hyggelig tone. Så enkelt som det tenker vel egentlig at man kan regne med det, gjør ikke du? Ha en deilig helg når den tid kommer, Tonje! Har opplevd det min datteren når hun var mindre. En utrolig sur mann som står å kjefter to jenter på 4år som var prinsesser opp og ned. Det er nettopp dette jeg er redd for, jeg vil jo bare at det skal være en hyggelig opplevelse for barnet mitt og andre barn.

Høres ikke bra ut, håper ikke vi banker på en sånn dør på lørdag…. Synes d er helt OK med små barn som går «Knask eller knep», men foreldre har en jobb i å lære barna kjørereglene for denne tradisjonen,så unngår de kanskje å bli møtt av surpomper. Der lamper er slukket,er man enten tomme for gotteri slik vi ble etter besøk av over 70! Og lær for all del barna å si takk,det er alltid sjarmerende,og spesielt når det kommer fra et minimonster!

Ja, det virker som det er en rød tråd her; vi må lære barna reglene! Så enkelt som det. Lurer på hvor mange som kommer hit i år jeg, mulig dette blogginnlegget gjør at jeg må kjøpe inn litt ekstra, haha!

Jeg ville ha stått i bakgrunnen og sagt hva jeg mente om slik oppførsel. Hvis «alle andre» går på dørene, så er det vanskelig å nekte og slik du beskriver Tidemanns syn på det er jo helt herlig og antagelig akkurat slik barn føler det. Det er klart vi skal ta godt imot de håpefulle små som ikke kjenner noe annet enn gleden ved å kle seg ut, være ute i mørkten og få samle godteri.

GJØR noen barn knep da? Tenåringer og unge voksne, gjør det ja. De burde virkelig holdt seg for gode for å gå knask eller knep. En stor hall er leid for denne kvelden, det koster 50kr per pode og da får poden godteri uten å måtte "tigge" på dørene. De som vil kler seg ut og det er en masse aktivitetsposter og show. Det høres helt topp ut!! Helt enig med deg i at «knep»-delen er unødvendig, det fører ikke noe godt med seg.

Ha en super helg, Elisa, og tusen takk for responsen!! Det er ikke gratis, noen må betale for det! For meg har det ingenting med julebukk å gjøre, men jeg markerer allhelgensdag på en annen måte, og er faktisk litt sjokkert over at dere som velger å markere halloween forventer at jeg skal bruke min tid og mine penger på deres feiring.

Det blir som å si at min muslimske nabo skal kjøpe ribbe til meg fordi jeg vil feire kristen jul…. Og om jeg ikke gladelig åpner døra for alle ungene så blir det egg og dopapir og det som verre er. Feir gjerne halloween, kos dere masse!

Men ikke tving andre til å markere en høytid bare fordi dere vil det. Folk må vel få velge selv hva de skal feire!?!? Jeg ser stadig flere blogginnlegg om hvor surmaga og grinete «vi» som avstår fra halloween er, fordi vi ikke tar imot de søte barna.

Har du tenkt på dette; for dere handler det kanskje bare om søte barn og uskyldig moro, men for noen av oss er dette en religiøs høytid med et helt annet innhold, og allhelgensdag er en sårbar dag som vi vil markere åpen annen måte?

Hvorfor er det greit å slenge dritt til oss fordi vi ikke feirer dine høytider? Gjør du det samme under påske og eid også? Jeg synes ingen skal slenge dritt til noen, jeg mener ikke at noen er forpliktet til å feire noe som helst, men det er vel mulig å se på andres tradisjoner og feiringer med åpenhet?

Hvorfor skal det med en gang blir en debatt med flere fronter? Jeg er helt enig med deg i at «knep»-delen eggkasting og alt det der er helt UAKTUELT, det er virkelig ikke noe å ta med seg, bare for å være tydelig på det. Og såklart er det lov å ikke åpne døra! Som jeg skrev, trenger du ikke gi ungen min godteri en gang. Men jeg ville satt pris på om du er hyggelig mot ham, og ikke involverer han i de voksnes «krangling» om Halloween, hvis han tilfeldigvis dukker opp på din dør.

Det er ikke verre enn å skru av utelys og ikke lukke opp om noen ikke følger «skikk og bruk på Halloween». Jeg er ikke så for den feiringen selv, men når mine var små fikk de vandre i mørten og være skumle små troll begge to.

Som blogger skriver; de gleder seg voldsomt til dette og fortjener ikke dritt fordi de voksne ikke klarer å tilpasse seg. Selvsagt skal du få lukke døra, ingen trenger å åpne eller gi godteri hvis de ikke vil! Det hadde jo vært helt sykt, om vi skulle påtvinge folk å feire og kjøpe masse stæsj og kle seg ut, mot deres egen vilje! Håper du får en fin lørdag, Margrete!!

Hvorfor skal jeg måtte slå av ute lyset mitt??? Har det på av den enkle grunn at jeg liker å se hvem som står utenfor min dør når det ringer på!! Ikke for å gi tegn til folk som går Halloween at her ønskes ikke besøk!!! Jeg et ikke altså, men supert at dere undersøker! Personlig så er jeg ikke tilhenger av den dagen, men har ikke noe imot at barn går rundt på denne dagen utkledd og ringer på dørene til folk.

Jeg tenkte at jeg får vel se hva som står her iallfall før jeg går ut av døren for dagens gjøremål. Jeg må si at det gjør noe med meg å se en mor skrive slik om entusiasmen til sin lille gutt, så derfor har jeg nå lagt til en ting til på dagens liste..

Åh, så utrolig hyggelig!!! Nå smiler jeg fra øre til øre her, Svein Erik! Jeg mener heller ikke at folk trenger å kjøpe inn godteri, jeg vil bare at det skal være en hyggelig opplevelse for barnet mitt og andre barn. Tusen takk for nydelig melding, ha en glimrende dag og en fin helg! Jeg har vært så smart å gifte meg med en engelskmann, og har fått tradisjonen med Haloween lenge før det begynte å bli vanlig å se skremselsjunk og snop hos Nille og Eurospar.

Ungene synes det var kjempemoro å få gå rundt å rope: Og for å gjøre en lang historie kort… de lærte fort at de ikke skulle ringe på der utelyset var slukket, og knepet de hadde på lur… ja det var rett og slett en dusjeflaske med vann og oppvasksåpe mye såpe så det skummet godt.

Utenpå flasken tegnet vi en hodeskalle og skrev GIFT! Jeg applauderer alt du skriver!!! Mulig vi trenger en liten Halloween-skole her i landet, rett og slett! Ha en deilig helg, Anita, og takk for perfekt innspill! Nei, det er ikke en feiring av det onde og okkulte som noen påstår over her. Det er opprinnelig en feiring av en god innhøsting. Fra førkristen tid feiret kelterne Samhain, det vil si en form for innhøstingsfestival, og den siste høstdagen. Dessuten mintes de de døde fra året som hadde gått.

Man trodde også at den dagen ble barrierene mellom de dødes og de levendes rike oppløst, slik at åndene kunne vandre på jorda igjen. Både gode og onde ånder. Dermed skulle man kle seg ut som noe farlig, slik at de onde åndene skulle tro du var en av dem, litt sånn «Kan du ikke slå dem, så slutt deg til dem». Det er også derfor man hulte ut neper og etterhvert gresskar, for å skremme vekk de onde åndene. Men det er absolutt ingen ond feiring, dog opprinnelig hedensk.

Alle Helgens Dag var noe kirken og kristendommen snek inn i feiringen senere, akkurat som Jesu fødsel som på mystisk vis havnet tre dager etter midtvintersblot. Så gøy å få historien, tusen takk, Glenn!

Da kan jeg altså tillate «skummelt» antrekk for Tidemann på lørdag, og ha gode argumenter? Spørs hvor skummel han kan bli altså, men vi skal prøve! Den «trick»- delen er jeg sterkt imot selv. Jeg synes det er latterlig at en såkalt «tradisjon» skal medføre skadeverk på andres person eller eiendom, hvis de ikke gir fra seg snop! Kan love at «hedningene» ikke tillot slik. Personlig er jeg ingen Halloween-fan, men jeg har tre barn som er… den eldste er nå blitt Jeg har rett og slett blandet tradisjonene og her må alle barn OG VOKSNE opptre med en liten snutt sang eller dans og de blir belønnet med nypoppet popcorn.

Nordmenn flest kan ikke Halloween-reglene som følges slavisk I USA og det er ingen vits I å prøve å lære barna dem heller og man kan jo bare håpe at de ligger unna tricksene når de blir så gamle at de har funnet ut av dem. Noen rampestreker syns jeg dog vi skal tåle, tross alt oppfører moderne barn seg altfor pent.

Glimrende forslag å blande inn litt sang og sånn, da blir det jo nesten en hybrid mellom julebukk og Halloween, -alle vinner! Takk for fin melding, håper du og dine får en deilig helg!!

Jeg kommenterer vanligvis aldri på blogger, men dette var et utrolig godt innlegg om Halloween, så jeg måtte bare! Velkommen skal du være, dette er nok en blogg som ikke ligner heeeelt på andre blogger. Ha en helt perfekt dag, Janne og tusen takk for meldingen! Ja, det er notert!! Jeg håper du er hyggelig mot ham hvis han likevel ikke husker det og ringer på feil dør!

Og jeg lover at det ikke blir noe gris, dårlig oppførsel eller sure miner hvis du ikke har godteri. Vi huler ut gresskar, lager godteposer til ungene som kommer på døra og synes det er kjempeartig. Siste avsnittet ga meg helt klump i halsen! Føler akkurat det samme; at hjemme er det ei som gleder seg masse, som ikke får sove — så mye gleder hun seg!

Så er det over hundre tusen voksne folk som ønsker å forsure tradisjonen..! Åh, jeg håper det blir en hyggelig opplevelse for datteren din, jeg har det akkurat på samme måte! Jeg bor i USA og her er Halloween kjempemorsomt. Nordmenn har misforstått litt tror jeg, for her er det aldri noen som kaster egg eller annet og foreldrene er alltid med i hvertfall i bakgrunnen og følger med.

Vil man ikke ha besøk, så skrur man av utelyset. Det hele varer ca. Og ungene har det kjempegøy! Ikke er det så mye skumle kostymer heller, men helst morsomme og søte prinsesser, superhelter og matretter! Jeg tror også det at nordmenn trenger kurs i Halloween-feiring, rett og slett. Kanskje noen skal gi ut en skikk og bruk-bok?

Haha, vil du skrive den? Ha en fin feiring, Cecilie! Hei, så nydelig skrevet, jeg sitter å smiler og håper dere får en riktig hyggelig kveld på Lørdag. Er helt enig i at man kan godt være grei og høflig , selv om man ikke er enig i feiringen.

Vil bare dele hva som gjelder her vi bor. Vi er en Norsk familie som bor i en internasjonal landsby med 6. Det er mye Amerikanere her, og i følge dem er feiringen her nesten enda større enn hjemme i Statene, muligens drevet av hjemlengsel. Anyway, det jeg ville si er , her er regelen helt klar, om man ikke vil være med på feiringen , slår man av lysene i huset og i oppkjørselen mellom Da er det heller ingen som ringer på, eller «plager» deg. Om man har pyntet port eller have og har lysene på….

Ja , da er det bare å ta i mot det som kommer. En annen ting er at i de fire årene vi har bodd her har vi aldri hørt om noe knep. Det er nemlig ikke så viktig midt oppi det hele… Det viktigste er å kle seg ut, gå sammen med venner eller foreldre, ha det artig og skremme de man kan på veien.

Det være seg foreldre , smårollinger eller kompiser helt opp i gymnasalder. Alle er med, og alle har det gøy, på et hyggelig inkluderende vis.

Thaier utenfra er også invitert inn , og kommer ofte i noen voldsomme kostymer, de sprer frykt og latter om hverandre, men igjen …. Kjempefine tips å ta med seg, det kan rett og slett se ut som nordmenn trenger en liten «Halloween-skole».

Spesielt det der med knep, det er det vel bare å droppe? Ikkenoe hyggelig, bare bortkastet energi. Takk for supre innspill, ha en deilig uke og fin feiring der dere er! Jeg skjønner godt at du vil at barnet ditt skal ha en fin fering, men det kan du også bidra til ved å velge ut hvem dere besøker. Vi har ikke barn, og har ingen kontakt med nabobarna.

Likevel dukker de opp på Halloween. Hvorfor går de ikke bare til folk de kjenner og vet har barn? Jeg har normalt ikke godteri i huset, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal kjøpe det inn for å gi det til en masse unger jeg ikke kjenner,for en markering de overhodet ikke forstår noe av.

Samtdig er det jo selvsagt flaut om jeg ikke har godteri og noen kommer. Dermed ender det opp med at jeg ikke åpner døra på Halloween, og det er ikke gøy det heller! Mange ringer dessuten på flere ganger.

Så hensyn må gå alle veier! Men når det er sagt: Hvis jeg åpnet døra, ville jeg selvsagt aldri si noe stygt til ditt barn. Dette er en diskusjon mellom voksne. Vær voksen og oppsøk dem du tror vil være med på feringa! Fint det tipset mange gir her om å slå av lykten utenfor, men hvis de likevel banker på, så er det jo helt greit å ikke åpne, eller å åpne og si at man ikke har godteri.

Man kan jo ikke forvente at alle er med på alt! Ha en fin dag, Anne Charlotte! Kan greit sette meg inn i at dette er en gøyal feiring for barn og unge. Jeg ønsker derimotbikke å delta. Heller ikke å bli presset til det gjennom at de kommer på døren og i verste fall vandalisert huset med egg og dopapir: Jeg føler ikke jeg er noe rasshull på noen måte — det handler om gjensidighet ;0. Selvfølgelig er det greit! Jeg ser bare at debatten har nådd et visst kokepunkt på sosiale medier, og mener at folk skal få velge hva de vil, respekteres for det, og at barna ikke skal blandes inn i de «voksnes krangling».

Håper du får en fin lørdag, Trude! Halloween skal jo være litt skummelt….. For min egen del er jeg kronisk syk og orker ikke å ha ørten ukjente mennesker som ringer ned døra mi i flere timer, ei heller har jeg råd til å gi ut masse godteri. Dette er en uting. Lyset skal av og jeg håper det blir respektert.

Kjære deg jeg ser dette har tatt av på sosiale medier og at det kommer frem noen ekstreme ytringer. Jeg tror ikke at alle mener de skal smelle igjen døra for en liten pjokk som ringer på. Jeg tror heller ikke at det er så mange som kaster egg og lignende. Men at det er noen som gjør det tror jeg, derfor ber jeg dere foreldre gå sammen med ungene deres den kvelden, og passe på at det blir en god opplevelse. Jeg respekterer de som vil feire dette og er glad for at barna får det moro, men jeg har ikke noe ønske om å delta i dette hysteriet, da jeg ikke har små barn mine barnebarn er store og bor et stykke unna.

Vær snill å respektere det. Jeg smeller ikke døra selv om jeg ikke har godteri. Det er jo helt fantastisk! Jeg tror også folk flest kommer til å oppføre seg ordentlig, både store og små. Selvfølgelig respekterer vi at folk ikke er med på å feire, det står hver og en av oss fritt til å velge helt selv.

Ha en deilig helg, og takk for nydelig forslag om å fortelle historier, det høres kjempehygglig ut!! Er helt enig i det du skriver og vil gjerne dele dette på veggen min så kanskje flere kan få samme holdning. Men når jeg deler innlegget kommer det opp et bilde som forhåndsvisning som ikke er helt heldig!

Det er bilde av deg helt inntil jeg deler det og det dukker opp på veggen. Da er det bilde av noe som ser ut som «penis nøkkelringer» eller noe i den duren! Det hadde fått mye større effekt om det kom opp et bilde av den søte tigeren! Lykke til på halloween håper dere får en fantastisk dag! Det stemmer, det er noe rart der.

Hvis du ikke trykker på deleknappen, men kopierer linken adressen på toppen av siden når du er inne på innlegget og limer den inn selv på facebook, så kommer riktig bilde opp. Eller hvis du finner bloggsiden på facebook og deler derfra. Der kan du også følge bloggen og andre ting jeg legger ut; trykk her: Om alla bara följde dessa reglerna borde det inte vara ett problem åt ngt håll?

Det jeg lærte det året jeg var i USA var at «trick»-delen var at vi skulle vise ett trick, dvs slå hjul, sjonglere, gi bort en tegning for de litt yngre eller tralle en sang. Så jeg liker godt at sønnen din gleder seg og vurderer hvilken sang han skal synge.

Jeg er ikke sikker på om jeg er hjemme eller på jobb og krysser fingrene for at jeg slippe å vaske døra slik som i fjor da jeg jobbet. Lykke til med feiringen. Ha det fint på lørdag, uansett om du jobber eller er hjemme vi skal hjem og øve på triks nå. Her begynte vi tidlig med planlegging og øvelse av sår med flytende latex og blod…. Ungene skal på halloweenfest og banke dører etterpå…. Det er høstens høydare! Helt enig, ikke la oss voksne ødelegge gleden!!!! Å kalle folk som syns det e plagsomt at det renn unga mange så utidig å frekk å tigge godter fra andre for rasshøl??

Ehh javel… Kor e liksom toleransen for at folk e veldi forskjellig å har ulike syn å meninger?? Man e liksom idiot å rasshøl for at man ikke syns nå om halloween??

Å at man ikke e intressert i å dele ut masse godter til alle nabo ungan som kommer… Kor e respekta for at det e nån som ikke syns nå om den feiringa?? Kor e respekta for at folk mene forskjellig??

Ka me å lære ungan sine at ikke alle syns nå om å få en gjeng me godter tiggera på døra å at dem kan risikere å bli skuffa! Har unga sjøl, å mine vet at æ har aldri feira halloween å kommer aldri til å gjøre det..

Å dem går ikke å tigger godter fra di stakars naboan vårs. Dem e heller med på karneval på skoln å kose sæ der. Å æ har ikke råd å holde hele bygda me godter for å slippe å ha dårlig samvittighet for å ikke skuffe nån… Mine unga e min prioritering..

Så æ dele ikke ut godter til di andre ungan i bygda… Men æ har heller ikke unga som vil gå rundt å tigge.. Dem sir sjøl at det e bedre å kjøpe godter sjøl ennå å spørr rundt hos andre. Men æ kaller ikke di foreldran for verken rasshøl å idiota for at andre sende sine små rundt fra dør til dør..

Man bør heller respektere hverandre for at vi e forskjellig! Å heller forklare ungan at ikke alle gir noe å dem må ikke forvente å få noe ved hver dør heller.. Fan å kalle folk idiot å rasshøl for at man ikke e intressert i å ha en gjeng me utkledde unga på døra å spørr om godter eller triks??? Sir mye om den som skriv det …. Nei, jeg kaller ikke folk som er mot Halloween for rasshøl, da tror jeg du har misforstått?

Selvfølgelig er det greit å være mot Halloween!!!! Men min unge og de fleste andre unger vet ikke at vi voksne har mange motstridende meninger om denne feiringen, de vil jo bare ha det gøy og være sammen med vennene sine og kle seg ut og sånn. Vær snill og grei hvis de skulle komme til å banke på døra di, på tross av at du ikke feirer selv og selv om du kanskje er mot Halloween. Det er mange som har kommet med skikkelig grove uttalelser i kommentarfalt de siste dagene, hånende meldinger og regelrette trusler mot barn, som jeg håper de IKKE viser ungen min, hvis han tilfeldigvis skulle banke på en sånn dør på lørdag.

Det er DET jeg mener med «rasshøl», den type oppførsel er ikke egentlig ok på nett engang, i alle fall ikke i det virkelige liv, overfor barn. Håper du får en fin lørdag, Christel, det håper jeg virkelig!!

Hvis du virkelig er redd for at folk skal oppføre seg sjikanerende ovenfor barnet ditt, så får du vel heller la være å sende ungen din av gårde, da!

Ja, det er en risiko for at alle ikke synes 43 unger på døra med varierende grad av folkeskikk og sjarm er like moro, ja, folk kan være gretne når de åpner døra for tjuende gang! På den annen side kan jo det være viktig livsvisdom for både barn, og ikke minst småbarnsforeldre, at ikke alle synes andres unger er like søte og bedårende hele tiden….

Går det ikke an å møtes på midten? At folk oppfører seg høflig og hyggelig, og at barna viser respekt? Jeg vil gjerne at mitt barn skal lære seg å omgås folk som både er enig med ham, og som ikke er det, og at han erfarer at begge deler er helt greit. Barn må også læres at folk er ulike og at ikke alle synes dette er like moro! Ringer man på døren til ukjente, må man forberede barna på at man ikke vet hva som møter en i døra, det kan være alskens folk i ulike livssituasjoner.

Folk er ulike, det finnes sinte og uhøflige barn og sinte og uhøflige voksne, det må også barn lære seg. Utstyrer man barnet med normal folkeskikk, empati og ydmykhet vil nok dette ofte også som oftest reflekteres hos den som åpner døra! Tiggermamma må gjerne komme hun også, det er fremdeles ingenting å få. Jeg har aldri bedt om å få tiggere på døren, så hvis jeg slipper å få noen på døren slipper de å bli avvist.

Det er nå utgjort da at det kun er småbarnsforeldre som innehar retten til å definere hva som er sjempekul eller sjempesjipt, eller er dette kun utslag av ren egoisme på egne barns vegne? Jeg tar meg friheten til å spørre, selv om jeg nok blir stemplet som en bakstreversk satan av titusenvis av harniskkledde småbarnsforeldre.

Ja, jeg kommer også, i fullt tigerkostyme og jeg vil ha brennevin! Selvsagt er det greit å ikke åpne døra! Og jeg skal styre de ungene jeg kan rå over bort fra dører uten lys. Men som småbarnsmor vet man EN ting bedre enn alt annet, og det er at det ikke ALLTID går etter planen, så jeg beklager på forhånd hvis min unge ringer på feil dør, og håper likevel at han blir møtt med høflighet. Jeg er trebarns mor… Mine barn har blitt fortalt hvorfor jeg ikke er tilhenger av denne dagen og de slipper bli skuffet fordi de ikke får gå..

Men de er på fest på skolen med venner. Forundrer meg at ingen enda har sagt noe om hva denne dagen egentlig er feiring av og hvorfor vi ikke har tradisjon for dette!!! Jeg har ingenting imot Halloween, men jeg har ikke barn, jeg feirer ikke og har sjelden godis i huset.

Jeg vil selvfølgelig være høflig mot små utkledd barn og de fleste andre som banker på, men jeg blir irritert og får litt dårlig samvittghet fordi jeg ikke har godis når vi ikke pynter ute og ungene fortsatt banker på. De som vil feire Halloween kan ikke forvente at halve Norge mørklegges en lørdagskveld. Hva om en skal ha selskap eller venter besøk? Alle som ønsker å feire eller dele ut godteri burde pynte litt på trappa som et signal om at her er det greit å banke på.

Ofte vet en lite om naboer og dersom folk er syke, deprimerte, har angst, er fulle osv er det ikke greit at det ringer på kanskje 10 ganger på en kveld.

Hvis ungen din ringer på hos meg er jeg høflig og litt forfjamset, jeg kommer til å svare knep og jeg vil helst ikke stå på trappa og høre på en sang.. Det er greit og det skjønner jeg! Og det er INGEN grunn til å ha dårlig samvittighet for mangel på godteri, det er bare bra for dem å forstå at ikke alle er «med på leken», det virker som noe folk har behov for å uttrykke og det skal selvsagt respekteres!

Ha en fin helg uansett feiring eller ei, Annette! Første gang jeg kommenterer på en blogg. Jeg syns dette var godt skrevet. Jeg for min del er av de som ikke syns noe om Halloween, men jeg har ikke barn og er heller ikke spesielt gla i barn generelt, ei heller er jeg gla i utkledning. Men jeg har forståelse for at mange barn syns det er stas. Jeg har også 4 tantebarn jeg forguder og jeg vil nødig se de skuffet eller såret. Jeg stemmer for at de som vil feire dette kan pynte og dekorere både seg selv og hjemmene sine slik de vil og feire slik de ønsker, mens vi som ikke ønsker å feire denne dagen og som ikke ønsker besøk kan slå av lyset og signalisere at «nei takk, vi ønsker ikke besøk».

Og dette bør man lære barna sine å respektere. Så, jeg lover å ikke være en kødd mot ungen din dersom du lærer han at ikke alle vil være med på leken. Haha, så fantastisk å lese!! Jeg er faktisk ikke spesielt opptatt av hverken Halloween eller utkledning selv, og jeg var overhodet ikke opptatt av barn før jeg plutselig fikk en selv.

Jeg håper og tror folk flest kommer til å ta imot ham og andre barn med et smil, selvom det er helt forståelig at det kan være irriterende med masse mas ved inngangsdøra en lørdag kveld. Takk for kjempefin melding, jeg føler meg beæret av at det er din første blogg-kommentar!!!

Ha en fin lille-lørdag og en deilig helg, Nina! Men denne innstillingen om at andre skal tilpasse seg de som feirer Halloween, er vel noe av det som irriterer folk. Lær barna «kjørereglene» for Halloween! Det er SÅÅÅ mange som synes at Halloween er kjempegøy og gleder seg til å få besøk av søte små monstre og skumlinger, MEN å kalle de som slår av utelysene for å slippe dette da de ikke liker det, som er deres fulle rett for rasshøl blir for dumt!

Ta ditt ansvar som forelder og LÆR barna reglene! Gå gjerne med dem på runden så de små slipper å gå feil til folk, som kanskje blir redde!!! Ja, men det er det jeg mener! Ikke at de som slukker lyset, ikke har godteri eller misliker Halloween er «rasshøl», det er selvfølgelig helt greit, bare de møter mitt og andres barn på en høflig måte!

Hvis folk hadde oppført seg i virkeligheten sånn som de gjør i visse kommentarfelter, så tror jeg både barn og voksne hadde fått det kjipt på lørdag. Jeg føler at det kommer klart frem i teksten over men det gjør det kanskje ikke?? Vil bare ha god stemning og en fin lørdag jeg, for alle sammen! Skal gjøre mitt for at ungene følger reglene, så håper jeg det blir bra!

Har noen et problem så gå på de voksne; ikke tråkk på de små! For et utrolig stigmatiserende innlegg! Opphavet til Halloween er Allehelgensaften, der man skal minnes sine kjære som er gått bort, tenne lys på graven osv. Jeg syns det rett og slett er en utrolig dårlig tradisjon å vinkle dette inn på okkulte ting. Barna er så klart uskyldige i dette, det er vi voksne som legger til rette for det. Mange er rett og slett redde på Halloween og syns det hele er uhyggelig. Og de færreste kler seg vel ut som søte små tigre..

De kler seg ut som monstre, kniver gjennom hodet, blod i ansiktet osv. Syns det er mer enn nok vold i samfunnet ellers. Og selv om folk er opptatt av denne debatten, så betyr det ikke at man nå er ferdig ned å interessere seg for flyktningdebatten og andre temaer. Det er akkurat som at det er så in å være den tolerante forelderen som skal applaudere alle slike ting.

I de siste årene har det vært arrangert Hallo-venn, som er et veldig koselig alternativ. Der kler man seg også ut, men i noe hyggelig, godteri er kjøpt inn på forhånd, det arrangeres ulike konkurranser og leker, og man kan også gå ut i mørket med lommelykt, som er veldig spennende. Ønsker alle en fin allehelgensaften! Ha en deilig feiring selv! Som nær nybakt førstegangspappa i en alder av 52, sønnen vår Falk er 2,5 år nå, var det virkelig flott å lese det du skriver.

Før jeg ble pappa hadde jeg forsåvidt intet forholdt til skikken med Halloween takk til Glenn lengre oppe her for ordentlig folkeopplysning i historisk kontekst! Etter å ha lest dine flotte ord og oppfordringer, samt lest alle kommentarene under dem med alle sine variasjoner og forskjellige meninger så fremstår det svært tydelig for meg at dette må kunne foregå på barnas premisser, om enn riktignok med noen velmenende og formanende ord fra oss voksne. Du, og alle de som har skrevet kommentarer og tilsvar, har gitt meg en fin innsikt i det som kan bli en fin skikk å la vår sønn få oppleve når han blir litt større.

Vi bor på landet, og det er ikke så mange hus for barna her ute å oppsøke, men med litt godvilje og samarbeid vil det kunne bli en minnerik tradisjon for de små. Jeg kan faktisk — takket være dine sympatiske beskrivelser — allerede se for meg hvordan vår lille Falk om noen år vil glede seg vilt til å få gå ut etter mørkets frembrudd på «knask eller knep»-runde og tilhørende opplevelser!

Og jeg vil selvfølgelig ønske, akkurat som deg, at min sønn blir møtt med den respekt og høflighet et barn fortjener. Selv om han skulle være så uheldig å skremme noen i tigerkostymet sitt, eller ringe på ei dør selv om lyset var av, kun fordi det kanskje var den eneste ringeklokken han selv kunne nå opp til. De som derimot åpner dørene sine og er verbalt eller fysisk ugreie mot barna, de ser rasshølene i sitt speilbilde når de går tilbake i huset sitt. Bra skrevet, og tusen takk for de øyeåpnende perspektivene!

Måtte Tidemann og alle de andre barna få en opplevelse med minner for livet! Slik vi andre er så heldige å ha fra vår barndom. God lørdag til deg og dine! Åh, nå ble jeg helt rørt!!! Takk for at du satte ord på nøyaktig det jeg og mange bekymrer oss litt over.

Litt tårer og latter samt meeeget entuastisk enighet fra denne kanten. Det norske folket og Facebook timene deres. Ellers kan vi bare gå hjem og legge oss alle sammen. Håper du og dine får en kjempefin helg, og bare møter hyggelige folk, tusen takk for tilbakemeldingen!! Hvorfor er det noen debatt i det hele tatt om dette? Kan ikke barna gå både Halloween og julebukk? Er det for galt at de kan glede seg over dette. De får da sannelig nok skit tredd nedover ørene hver en eneste da for tiden.

Ja jeg er for begge deler. Ungene gleder seg vilt og alt I alt har vi det veldig koselig sammen. Og tusen takk til deg for at du gir en så hyggelig tilbakemelding, Sunniva!! Håper dere får en helt topp helg!! Jeg er ikke blant de som kommenterer blogger til vanlig. Og jeg er helt enig i at man skal behandles pent på Halloween og ikke minst at dette gjelder begge veier. Selv har vi svært blandede følelser for denne dagen. Det startet når min datter gikk i barnehagen og i dag går hun på ungdomsskolen.

De fleste i barnehagen som bodde i gata vår ble invitert på Halloween party, men vår datter var blant noen få som ikke ble bedt. Har forståelse for at det må settes en grense. Men senere på kvelden opplevde vi at hele Halloween partyet kom på døra vår for å få godteri. Her var det også mange voksne med, så å ringe på til de som ikke fikk være med var da helt greit også for de voksne.

Halloween har dessverre blitt en arena for utestengelse av enkelte barn, noen får ikke være med å gå eller være med på festen. Vi opplevde også på barneskolen at noen jenter i klassen hadde Halloween fest, kom på døra for å få godteri, men min datter var ikke bedt. Har forsøkt å invitere til fest her hjemme, men mange var invitert andre steder og takket nei.

Likevel har vi alltid kost oss med godteri og popkorn eller så har min datter valgt å reise på trening fremfor å være hjemme på Halloween. De første årene var det som regel søte og små barn som ringte på, dette har dessverre endret seg de siste årene.

Vi har ca barn på døren denne kvelden. Jeg har også opplevd at barna ikke har vært fornøyd med det jeg har gitt av godteri eller frukt. Fordi vi også har et barn som nå går i barnehage har vi også forsøkt å både slå av ringeklokke og utelys uten at dette respekteres.

Dette har vi gjort fordi hun både ble skremt og det ringte på i det uendelige etter leggetid. Det er ikke alle barn som tar bryet med å kle seg ut heller, men godteri vil de ha.

Så min oppfordring er at vi voksne må gå foran og diskutere både i barnehage og skole hva som er greit og ikke greit denne kvelden. Ja, det høres ut som om vi trenger noen helt klare «kjøreregler» for hva som er greit og IKKE greit, det er klart det er slitsomt hvis døra rennes ned av uoppdragne folk, det skjønner jeg godt. Det er så mange bra folk her, med så mange bra innspill, kanskje vi skulle laget et slags kurs i Halloween?

Trist å høre om selektive innbydelser til fest, det er aldri noe gøy! Tusen takk for fine innspill, håper mange leser det du skriver! Ha en god helg med dine, Lene! I år er den eldste bedt på Halloween overnatting, noe hun gleder seg til. De skal lage god mat sammen og kose seg. Vi andre reiser på hytta. En liten hodelykt tur etter at det er mørkt og inn å kose seg etter på blir nok bra.

Mine jenter har aldri fått oppleve han, så vi syntes det er veldig koselig å sende noen tanker til han. Det er også viktig å huske at det er mange andre helger og dager i året. Det å invitere andre på pizza eller taco kveld har vært en slager her.

Eller rett og slett kveldsmat etter trening hvis det passer seg slik. Ikke så mye ekstra som må ordnes, men veldig hyggelig og veldig fint hvis man bytter litt på.

Ser at det er flere nettsteder som har satt opp noen kjøreregler bla barnevakten. Jeg ser også at denne artikkelen fra Aftenposten er lagt ut på nett nå i ettermiddag: Som tidligere lærer pleide jeg å fortelle historien om Halloween til barna når dette dukket opp, og også bruke litt tid på å snakke med dem om det og om å vise respekt for de som ikke feirer dette.

Har også sett hva resultatet kunne bli da jeg måtte hjelpe sjokkerte flyktninger og deres barn gjennom kvelden. Så deres tilgrisede vinduer og vegger og opplevde barnas redsel for disse for dem ukjente ting. Så har både sett de som troskyldig syns det er spennende å kle seg litt ut og de som redde og sjokkerte ikke forsto hva som foregikk. Derfor oppfordrer jeg alle å ikke hause dette opp, lær barna kjøreregler og vis respekt for andres syn og andres kultur.

Ha en hyggelig helg. Hva med en engel kostyme? Gode ord og vennlighet. Knepet kan være og høflig dra hvis ikke de får til knask. Hvorfor skal alt være så ekstern. Det er kjærlighet verden trenger som ungene må lære. Så hvorfor ikke snu litt på flisa. Kanskje blir det en trend. Ifjord var det desverre altfor msnge som ikke respekterte slukket lys, og min 2 åring ble livredd av skumle masker og ringing på døra.

Håper det blir bedre i år! Virker som det er viktig med kjøreregler, ønsker deg og dine en fin feiring! Hehe, tipper snittalderen på alle som likte den FB-gruppa nermer seg år. Jeg er 36, og julebukk var allerede avleggs da jeg var barn… Jeg synes det er superkult at vi får en ny og artig skikk som gleder barna våre, og inspirerer fantasien. Er pappa til en gutt på 3. På lørdag skal vi være sammen med 3 andre gutter fra barnehagen og deres foreldre.

Møtes i ei grillhytte, spise mat og hygge oss sammen. Blir kostymer på gutta og en jakt på godteposer. Med eldre søsken er han helt klar for Halloween, men litt liten til å gå rundt på kvelden. Kommer noen hit på kvelden, åpnes døra og jammen skal de få godteri også. Det høres veldig kult ut!!!

Det er derfor sånn at man må gjøre noe aktivt for å få besøk og da bør det ikke være plagsomt. Det er heller ikke sånn at man får huset nedgriset dersom man ikke har godteri. Så om man er imot tigging så er nå det så, men jeg fatter ikke argumentet om at man heller skal gå julebokk? Er det for det første noe motsetning? Julebukktradisjonen har vært død lenge.

Jeg er 45 år og ingen av oss gikk julebokk. Da jeg fikk eldstemann for 15 år siden, synte jeg Halloween var tull og tøys. Men, jeg har fått tre barn og lært meg å like denne dagen. Alle tre barna har elsket å kle seg ut, eldstemann er nå for stor til å gå rundt, men er hjemme å deler ut godteri til alle som kommer på døren. Slik at jeg kan følge de andre rundt og holde oppsyn med at alt går riktig for seg.

Jeg ser på mine egne barn at de planlegger Halloween i flere mnd før dagen er her. Alt fra utkledning til overnattingsbesøk. Når jeg ser den gleden og entusiasmen mine barn har rundt dette, blir jeg varm i hjertet. Og selvfølgelig vil jeg ikke ta gleden ifra hverken egne eller andres barn. Så nå har vi gått til innkjøp av både hekser og spøkelser som skal stå i oppkjørselen og lage litt liv og røre.

Vi gleder oss alle sammen til lørdag. Til dere som har barn som går halloween, forklar de på forhånd at det er ikke alle som feirer halloween. At om utlyser er slukket; ikke ring på.

Om de får et nei, smil og gå videre. Info om tradisjonell barbering - før i tiden brukte ekte menn kniver, ikke billig plast. Opp Rapporter 4 Rellativ Rellativ Bruker.

Opp Rapporter 6 Hansoen Hansoen Bruker. Opp Rapporter 9 Hansoen Hansoen Bruker. Dette innlegget har blitt redigert av Hans-o: Jeg ser ikke humoren. Trådstarter skriver bøsse, mens alle andre klarer å lese børse? Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg.

Bruker lys til å lagre data i salt Digi. Hvem skulle trodd at Storbritannia kunne være så variert og vakkert? Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Logg inn for å svare. Du må avlegga jegerprøven før du får børsegodkjenning. Som bøssebærer kan man lovlig gå dør til dør og true med et skytevåpen. Poenget mitt er at trådstarter snakker om en ting, og når resten må endre på ordene for å få det til å bli "morsomt" er det ikke et gullkorn. Det er lettere å si nei til en bøssebærer, en en børsebærer.

Av den enkle grunn av at det ikke er så lett å bli skadet av en bøsse. Men det er uansett ikke et gullkorn når de må endre på ordet for å få det til å bli morsomt. Jeg tolererer kun to sorter u-hjelp: Sistnevnte bør taes over skatteseddelen, over hele verden. Du kan vel kalle det for en bøsse, tror jeg har hørt det bli kalt det skytevåpenet altså.

En bøsse er en slags bøtte folk putter penger oppi. Han skrev børse i tittelen, så en del brukere valgte å overse at han skrev bøsse i innlegget, noe som ikke gjør det mindre morsomt. Les mer om samme tema:

.. De kommer tilbake som julebukker, jeg skal sørge for det! Vi gleder oss alle sammen til lørdag. Hvis jeg åpnet døra, ville jeg selvsagt aldri si noe stygt til ditt barn. Hvorfor kan ikke barn få være barn? Han gikk med vennene sine til naboene her, jeg hadde delt ut ekstra godteri til de som ikke hadde kjøpt og ville gi. Dette kan være både skummelt for enkelte match com gratis sex homoseksuell simulator, og føre til ubehagelig og uønsket oppførsel på dørene til folk, uansett om de åpner eller ikke… Selv fikk jeg hele frontruta dekket med egg et år jeg bodde i blokk. Logg inn eller lag digital bruker for å laste ned fordelskort. Skal barn begynne på lørdag og gå lør søn man ehm NEI. Til dere som har barn som går halloween, forklar de på forhånd at det er ikke alle som feirer halloween. Uken etter ble det solgt kostymer og gotteri for over mill! Han lurer nå på hvilken «låt» han skal velge, for min del er det HELT uaktuelt å finne på slemme rampestreker, da kommer han til å erfare at tigermamma spiser opp godteriet hans. Jeg ønsker derimotbikke å delta.

Super gutter bøsse true

BDSM ESCORT PRAGUE THAI MASSASJE BØSSE VIKA

Bøsse sex massage escort vil knulle